onsdag 5 april 2017

Tummen upp, tummen ner.....

Här hjälps vi åt....


Att vakna halv fem och känna sej pigg och redo att möta dagen är inte fel. Lite löpning på gymmet, jag tog ett ganska lugnt pass. Det var ett pass med mycket tankar. Jag funderade på vad myset och jag ska hitta på i sommar när jag ska vara föräldraledigt, jag funderade på vad jag ska göra med mitt liv, hur mycket tid jag vill jobba och jag funderade över vad som var viktigt i livet.
Tiden med mina tankar gick ruggit fort och svetten pumpade ur mej när jag klev av bandet utan att jag egentligen tänkt på att jag sprang. Den känsla, den är bra.

Jag fick under dagen ett samtal där personen beskrev mej och delar av mitt liv på ett sätt som fick mej att rysa. Det var så klockrent och de trots att vi bara träffats en gång. Jag var väldigt imponerad, jag erbjöd henne tjänsten att vara min stuntkvinna ;)
Jag tycker det är otroligt att vissa människor har den förmågan att läsa av och kunna beskriva saker så självklart. Förvisso är hon proffs på det hon gör, så visst. Jag är ju proffs på det jag gör.

Myset behövde nya innegympaskor, tydligen ansåg hon att dom hon hade var för små och det stämmer säkert om hon säger det.
Innan simskolan drog vi inom en skobutik.
Är det något jag avskyr så är det när man har ett servicejobb och inte begriper innebörden av det. Vi var i butiken 15 minuter och det var bara vi där. Under den tiden var intresset noll från personalen att hjälpa oss. Jag tänkte att jag för dagen inte skulle bjuda upp till dans och fråga om hjälp utan jag skulle se tiden an och se om dom frågar om vi behöver hjälp. Den frågan uteblev. Vad gjorde Leonora Vilhelmsson då?
Jo hon tog sin dotter med sej och lämnade butiken och hon tänker aldrig återkomma. Byt jobb säger jag bara. Tummen ner.

Vi drog in på Maxi och köpte lite bär i stället. Där var det mögel bland hallonen och vindruvorna, en snubbe som jobbade i fruktdisken hörde mej grymta om möglet och frågade om det var några problem. Nja inga problem för mej jag ser möglet och låter bli att köpa bären/frukten men en människa som ser sämre hade nog blivit besviken om dom stoppat bären/frukten i munnen.
Han tackade för att jag visade honom dom småludna bären ;) tummen upp för honom.

Simskolan gick bra och vi drog hem och brassade käk. Valet föll på pannkakor och myset hjälpte mej hela vägen. Det är bland det bästa jag vet när vi hjälps åt med maten och dukningen. Att duka av glömde hon dock och jag sa något till henne på ett ironiskt sätt och till min glädje fattade hon det. Det tycke jag var kul, ironi är ju superkul. En ny värld öppnar sej nu för oss och det ska jag klart utnyttja Ironinsvärld ;)

I morgon tror jag att jag ska logga in på facebook för första gången på länge. Jag har inte scrollat flöde på hela detta året, om jag är redo för det nu det vet jag inte heller. Men jag undrar ju helt klart om den delen av världen fortfarande är förljugen. Nån som vet?
Och vad har möjligen hänt i andras liv som jag missat och som jag mår dåligt av att missa? Ja jag har många funderingar i ämnet. Jag får väl analysera det lite kanske. Eller helt enkelt förbli utloggad ;)

Fröken fundersam...


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar