onsdag 24 maj 2017

Blomsterflickan....

Mitt sommarmys....


Vaknade åter långt innan min tänkta tid. Så var det med det, att sova till klockan ringde. Fullt med tankar i huvudet som var tvunget att få komma ut och ut kom dom, i alla fall några av tankarna ;)

För dagen valde jag småbyxor, det hade regnat på natten så det var friskt, men nu fick det vara bra med lång tights. Jag var så otroligt pigg i kroppen, jag behöver ett långpass nu och tömma mej på energi.
Jag tog mördabacken och hon gav mej absolut inget motstånd alls. Jag noterade inte ens att jag sprungit upp förrän jag mötte på en gäng vildgrisar. Då konstaterade jag att jag var upp på krönet. Jag ogillar dom där grisarna skrapt, dom är opålitliga. Men denna gången gick mötet bra.
Ner gick det i en hastighet som var bra mycket högre än vad som är normalt för mej. Jag behövde sträcka ut dom små fibrerna i min kropp och jag skrattade högt när jag kände att jag var helt ostoppbar. Jag bara tuffade på och jag älskar känslan.

Lite jobb på dagen och det gick bättre, jag hade en hel del att pyssla med. Det var fint väder så jag höll mej rörande ute all tid som inte bestod av möte.
Sista mötet hölls vid kaffebordet och fikabrödet bestod av sockerbulle och biskvier, ingen hejd på festandet alltså ;)


Hehe...ta i då..


Hem och myset hämtades, vi drog i väg bums för att plocka blommor. Jag har funderat på det i flera dagar men inte kommit till skott. Men nu så. Syrener klipptes och Mollie fick lite motstånd, det var bra för henne. Hon är så kaxig jämt med sekatören. Jag log åt henne och självklart kom jag till undsättning när hon bad mej.
Det doftar just nu underljuvligt i palatsets vardagsrum av dom nyplockade blommorna.

Bilen sanerades, det såg verkligen inget vidare ut, varken inne eller ute. Inne funderade jag på varför det var skoavtryck på handskfacket. Varför, jag undrar varför måste man när man är sex år sätta upp fötterna på inredningen? Vad är det som gör det? Men det är väl inte meningen att man ska begripa allt.

Vi lagade middag ihop och det är alltid trevligt. När jag la förslag om lite onsdagsmys i soffan efter middagen fick jag till och med hjälp med disken, helt frivilligt. Sånt gillar jag skarpt. Jag rustar min dotter för framtiden.

Blomsterflickan ;)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar