måndag 29 maj 2017

Citron och idyll...



En väldigt blandad helg är till ända. Träning så klart några mil på berget vilket alltid är välkommet.
Toppar och dalar känslomässigt, inget konstigt i det. Det händer väldigt mycket på den fronten just nu och mer kommer det med all sannolikhet att bli. Jag funderar mycket på det där så kallade klicket. Det är spännande att det faktiskt finns människor som upplever det. Det där när allt klaffar till hundra procent med en annan människa. Kungen och Silvia har klickat och jag har gjort det ;) Jag gillar klick.

Mollie har blivit erbjuden havet eller poolområdet hela helgen men hon har tackat nej. Konstigt. Jag frågade om hon var sugen på en roadtripp och det var hon på på direkten. Vi drog till Malmö och jag var fortfarande på jakt efter en klänning, jag lärde mej mycket om just det plagget, det är krångligt helt enkelt. Mollie fick hjälpa mej en hel del och vi flinade i provhytten.
Vi gick bom på klänning inköp även den dagen men lite snygga brallor fick vi med oss hem och vi hade en mysig dag bara hon och jag.
Och gällande dejten jag ska gå på så får det väl gå utan klänning om jag inte lyckas hitta något jag gillar. Det viktigaste är ju ändå att jag känner mej som mej själv. Och att jag är på plats för själva träffen ;)




Det putsades till lite runt palatsets husknutar. Det såg bedrövligt ut. Gräset växte meterhögt. Men nu så är det vackert så det förslår. Blodvite på fingrarna uppstod med det får man ta.

Att tiden på året är inne när man bara kan gå rakt ut är ju underbart. Inga funderingar på kläder eller skor. Jag är lite känslig om fötterna i början av säsongen men nu är det skolöst i största möjliga mån som gäller, det är en frihetskänsla för mej det där.

Ja och så har det ju varit mors dag och Mollie Vilhelmsson är en person som verkligen älskar att ge. Att sakerna hon ger bort ibland är lite småkonstiga gör mej inte så mycket. Hon förklarar gärna hur hon tänkt och det är intressant. Hon hade delat en pärlplatta som liknade en citron i två delar och det hade hon en väldig utläggning om. Tio minuter senare fattade jag ändå inte vad som var själva grejen med den men jag log, kramade och tackade henne för den fantastiskt fina halva citronpärlplattan ;)

Vi käkade middag ihop med mina föräldrar och kaffe på det i trädgården. Jag tittade upp på berget och sa högt. Det är en idyll det här.
Min mor muttrade lite och sa, ja det är det men en del begriper inte det.
Nä så är det kanske men så länge jag kan njuta av det så bryr jag mej inte om att det finns folk som inte känner så som jag gör. Jag kan ha min idyll för mej själv det går bra det med.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar