söndag 21 maj 2017

Glödhett....

Allt flyter ;)


Det är stora svänga på pendlen just nu i fröken Vilhelmssons liv.
Löpträning fortgår och det kommer det att göra så långe jag mår bra av det. Nio dagar i sträck har jag sprungit och mer är i siktet.

Jag var tvungen att ringa ett samtal, det samtalet avslutades åtta timmar senare klockan 04:30 på morgonen.
Jag har en vän i norr vars sambo alltid har så roligt över att telefonen är glödhet när vi pratat. (nu var det inte henne jag pratade med) Efter detta samtal kändes de dock som om telfonen skulle smälta.
Att man pratar en hel natt med en person måste ju betyda att samtalen är intressanta ;)

Trött som en gnu gick jag upp 05:30 och ut på berget för en löptur. Den slutade på 24 km och jag var minsann lite små het. Jag måste bli bättre på att anpassa kläder efter väder. Det klara dom till och med i förskoleklassen, men jag har inte grepp om det i detta nu.

Holktillverkning...


Tillpiffning och vi körde till Kristianstad för att köpa nya dojor till myset. Det gick super. Och jag passade på att prova en klänning för en tänkt dejt. Jag är kass på klänningar och mitt smakråd var på andra utsvävningar så där fick jag ingen hjälp. Men det känns som ett måste så ja, jag får väl fortsätta sökandet.

Vi körde vidare till Hällevik för att gå på en barnfestival. Mollie kastade boll och ringar, hon gjorde en fågelholk och hon badade i poolerna. Vattenruthebanan var poppis och varv på varv blev det.
Vi hade en fin dag och vi träffade på många kända ansikten vilket var trevligt.

När vi kom hem gick Mollie och vilade, hon somnade vilket jag inte såg som något bra. Jag räknade med en sen nattning.
Själv satt jag ute i det helt fantastiska vädret. Allting runtomkring mej var verkligen vackert, jag så bara vackerhet. Är våren förälskelsens tid, skulle minsann tro det ;)

Nattningen blev sen, och efter det var det samtal som fick mej att känna mej så otroligt levande. Jag befinner mej i ett rus av känslor. Jag har extremt bra kontakt med dom just nu, känslorna alltså.

Roadtripp med Mollie..



Jockarp.

1 kommentar:

  1. Så himla härligt att läsa dina inlägg! Du verkar onekligen lycklig och snart har du Henne där vid din sida! Håller alla tummar för dig 😄

    SvaraRadera