onsdag 3 maj 2017

Regnbågsband....

Sockersöt....


Jag sov till klockan sex när klockan ringde, det var ovanligt men ack så skönt och behövligt.
Ingen morgonlöpning, det kommer bli en ovanlig vecka men så är det, jag måste samla kraft inför de stundande loppet. Jag roar mej i stället med att äta stora mängder mat. Det är en hobby jag också gillar starkt ;)

En skön tisdags morgon på bruket med mina vänner, vi drack kaffe och surrade om livet. Vi pratade alkohol och hur vilt festandet varit under Valborg. En kille berättade att han inte druckit på 13 månader och såg ingen som helst anledning till det längre. Vi förstod varandra till 100% jag har varit absolutist i 7-8 år nu och jag har inte heller saknat dom alkoholhaltiga dryckerna. Dom andra däremot gillar att ta några pilsner och groggar. Helt okej för mej. Vad som däremot inte är okej för mej det är när människor som dricker håller på att truga på mej och tycka att jag ska dricka, det känns som om anledningen är att dom ska döva sina egna samveten.
Jag kan bli helt oxtokig på sånt. Jag trugar liksom inte på dom att dom inte ska dricka så vad ger dom rätten att gnälla på mej. Nej jag är hel allergisk mot sånt.

Det blev en dag med möten, en hel dag sittandes på ändan, hmm, jag var less på det när jag cyklade hemåt. Eftermiddagen bjöd mej förvisso på viktiga intressanta samtal och två morotsmums med kaffe. Gött.

Jag körde hem till undantaget och hämtade upp min dotter för vidare färd till simskolan. För dagen skulle flytväst på och hon var sötare än vanligt när hon simmade runt i sin väst och sin lilla glugg i munnen. Hon var glad och vid gott mod hela lektionen.
En liten kille frågade mej efter att dom hoppat bomben och klättrat upp på kanten om vi varit med i teve. Ja sa jag det har vi, så du på programmet? Ja blev svaret.

Vi körde hem och lagade middag. När jag kockade mannekängade Mollie nya kläder som hon och mormor investerat, dom är helt galna dom två när dom släpps lösa i en klädbutik. Helt okej för mej, bara det inte går överstyr.
Efter middagen kröp vi upp i soffan tillsammans och bara var, vi satt klistrade ihop under filten, helt underbart med närheten och värmen som spred sej.

Jag har fått ett fint armband på posten, jag vet egentligen inte varför och jag vet egentligen inte vem personen är som skickat det till mej. Det är sånt som bara händer Leonora Vilhelmsson. Jag blev i all fall väldigt glad över det, det var väldigt mycket jag, sånt gillar jag. Så tack.

Nytt snygg ;)




Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar