tisdag 23 maj 2017

Tonåringen....

Jag var lite förvirrad ett tag. Vilket är upp och vilket är ner.


Att jag äntligen sover till klockan ringer på morgonen är ju fantastiskt. De beror ju med all sannolikhet på att jag inte somnar förren fram på småtimmarna. Jag börja få lite tonårsvarnor så här på gamla dar.
Ett litet löppass kan väl funka finfin till en underljuvlig soluppgång över Vesan. För dagen blev det småbyxor och kortärmat. Hur skönt är inte det då? Tänk så många månader det kommer vara så, vi är ju bara i början.

Dagen fortsatte och det var mycket känslor och grubbel i omlopp. Jag mår inte bra av stressas och pressas i saker jag inte har kontroll över. Jag känner mycket då och det skiftar så otroligt fort.
Ett samtal på luren gjorde i alla fall mitt liv betydligt behagligare. Det gick ett rus igenom min kropp och jag kände mej för en stund som den lyckligaste kvinnan på jorden. Det gjorde jag förmodligen för att jag var det med ;)

Jag hämtade upp mitt mys i skolan och vi tog en tur till ICA. Vi hade en mysig stund och Mollie skötte själva varuplockandet. Skönt.
Jag träffade på en journalist som var extremt nyfiken på hur det går för mej. Jag flinade lite åt det. Han skulle bara veta. Nej det skulle han inte, allt ska dom inte få ta del av det är en sak som är säker.

Hem till borgen och jag vet fortfarande inte vad problemet är med att jag alltid måste bära in allting på samma gång. Tre kassar mat, en datorväska, en ryggsäck, Mollies jacka och väska, nycklar och en påse med träningskläder. Pust.
Mollie bar ett gosedjur.

Mat i form av tacos, jag bara älskar det, att inte rätta in sej i Svenssonsvängen. Måndagstacos smakar banne mej mycket bättre än fredagstacos.
Jag fixade köttfärsen och lilla fröken Vilhelmsson hackade alla grönsakerna, hon är vass med kniven.

Ett hår som mer var format som en boll i nacken gjorde att jag kände att nu får det vara nog. Borste fram och sen började process utredning. Min dotter har ett fantastiskt tjockt och fin hår men det tjorvar sej så jag håller på att bli tokig. Men hon är inte håröm i alla fall vilket är ett stort plus i dessa lägen.

Sent i säng även måndag. Jag är lite småbusig nu känner jag ;)


En bil där en kreativ 6 åring åker. Humf...


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar