fredag 16 juni 2017

Bad och golf...

Redo för bad ;)


Frustrerad tog jag mej an mördabacken halv sex på morgonen. Jag avskyr att vänta, längta och sakna.
Jag drog upp i full fart och det hjälper en aning att ösa på och låta benen få ett tufft pass när hjärtat saknar.
Jag har löst många problem under årens lopp med hjälp av mina Asics ;)

Jag började arbetet och jag hade mycket på spisen, tester och försök blandades med problemlösningar. Tiden gick sjukt snabbt och vid middag begav jag mej hem för att ta hand om mitt mys.
Det var sammanslagning på fritids och jag ville inte att hon skulle byta förskola och personal för en dag, det är inte rättvist. Så hon var med mormor på förmiddagen och med mej på eftermiddagen. Grymt vad vi är lösningsbenägna.

Solen vräkte ner och det passade utmärkt att ta en tur till badet. Vi valde poolområdet med rutschkana. Myset åkte hej vilt och jag drack kaffe.
Hon älskar det.
Jag fick slutligen dra upp henne för att köra hem och laga mat. Hon ville ha trerätters så det blev det, om än lite märkliga rätter ;)

Och så var äntligen längtan, saknaden och väntan över. Jag mötte en vacker kvinna, med glödheta ögon och ett blixtrande leende. Och jag kunde inte heller sluta le. Hela jag fick ro i ögonblicket vi sågs. Vi kramades och det var världsklass. Perfektion, fulländat, fullkomligt. Mitt liv var totalt.

Vi åt middag och efter det blev det en runda minigolf. Mollie trodde att hon vann och ibland får man helt enkelt låta bli att bråka om meningslösa saker, men det är svårt när man har en vinnarskalle.
Förloraren fick bjuda på glass på glassbåten. Det var mycket folk i stan vilket är trevligt, vi åt vår glass sittandes på en bänk utmed havet. Några ankor spatserade förbi och vi diskuterade färgerna på fjädrarna.

Det drogs igång en målarcirkel när vi kom hem, det levererades massvis med teckningar, inte från mej dock, jag var ur form. Tjock i halsen och huvudvärk. Humf.
Även nattningen av mys blev jag bortprioriterad ifrån. Jag såg det som bra men visst jag gillar dom stunderna tillsammans med min dotter, men jag får nog allt lära mej att dela lite på henne ;)



Jockarp.



1 kommentar: