måndag 19 juni 2017

Bomben....

Redo för bomben....


Myset sov länge och faktiskt även jag. Ovanligt.
Huvudvärken var som bortblåst men jag var lite småkymiga i alla fall. Något störde mej.
Frukost och lite chill. Mollie har fått ett nytt spel på paddan och det upptar stor del av hennes liv, jag är väldigt anti just det men jag får släppa det emellanåt. Damsugning stod på min agenda och efter det torkning av golv.

Efter middag körde vi till Hällevik och till badet, det var uppfriskande. Myset var helvild, hon åkte och åkte den gula favorit rutschkanan. Jag hejade mest på.
När hon var i bassängerna så hängde jag vid kanten hela tiden, jag vet hur lömskt det kan vara. Ett ögonblicksverk sen borta. Hua.
Bomben testades en mängd gånger och det simmades en del. Jag höll mej dock på land. Så jobbar jag.
Vi käkade lite mat på plats sen var det dags igen att bada.

Hem och det visade 25 grader på termometern, svettigt värre.
Jag var inte helt ok men jag kände att jag var tvungen att testa en liten tur på berget för att känna av läget och formen. Det visade sej vara en dålig idé. Jag svettades ur varje liten por i min kropp och jag var seg som gummi, inte lik mej alls.
Eftersvettningen var även den enorm och det händer sällan eller aldrig.

En enkel middag lagades och alla var solbrända, trötta och hungrig. Efter middagen la vi oss i soffan på altanen, det är den absolut bästa platsen på sommaren, jag älskar det. Att bara ligga och se molnen segla förbi, svalorna som jagar hysteriskt efter insekter för att göda upp nästa generation och den ljumma vinden som smeker naken hud.
Jag blev kroppsmålade på bägge benen, men i det ögonblicket gjorde det mej absolut ingenting. Jag mådde bra.

Jag kammade noll på nattningen även söndagskvällen men jag lät det vara, jag vet att min tid kommer. I stället roade jag mej med att tömma en bil som var fullastade med kläder. Det Månsagårdska palatset har en otroligt vacker trappa. Men den är absolut inget vidare att bära saker i, den är lång, väldigt lång.


Trygg och nöjd....


Jockarp.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar