söndag 18 juni 2017

Chipstestning.....


Mitt vattendjur ;)



Upp och hoppa. Ut med en gång, jag angrep röjsåget. Det behövdes röjas på borggården. En timmes arbetet och svetten rann, det var en varm morgon.
Gemensam frukost i olika utförande intogs.

Vi kontaktade en kompis till myset och hon var leksugen och kom omgående. Vädret var fint så vi packade ner mat och grill och drog till stranden. En supermysig stund. Lite folk och varmt i vattnet. Eftersom några såg det som skoj att gräva ner mej i sanden så var första doppet för året ett faktum. Jag brukar inte bada i svenska vatten, det brukar inte vara tillräckligt varm för mej ;)

När grillen tänt kom det ett regn, ja varför inte liksom.
Vi brydde oss inte utan höll ut och kastade lite Frisbee under tiden, kul. Korven smakade bra och måsarna fick sej en smakbit även dom.

Lekkompisen lämnades av hemma och vi handlade mat till kvällens delikata måltid. När vi kom hem drog myset huvudet i ett rör som stack ut på ett olämpligt ställe. Hon sökte tröst, men faktiskt inte  som i vanliga fall i min famn. Nej, och det var väldigt stort för mej, att någon annan faktiskt kunde betyda så mycket så hon kände sej trygg i att släppa sina känslor till en annan vuxen.
En massa närhet och en ärtpåse senare på huvudet så var hon på banan igen.

Middagen i form av Porterstek made by love. intogs och det var  utsökt, vi åt väldiga mängder allihop.
Efter maten var det ett par fröknar som hade chipstestning. Sju sorters chips testades och segraren blev en sort som blivit ugnsbakade med sourcream och onion. Jag tog några få chips jag med men jag var utom tävlan ;)

Myset nattades och även denna dagen gick jag bom, jag blev snuvad på nattningen men det är helt okej.

Min kväll fortsatte med lite spel och dans i total nakenhet. Vackert.

poäng räkning i chipstestningen...


Jockarp.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar