tisdag 20 juni 2017

Jag saknar dej.....

Humf....


Ja och så kom den då med full kraft. Förkylning hej. Ibland funderar jag på hur jag kan hålla mej så kry, men just nu funderar jag inte i dom banorna, jag känner mej trött.
Dagen blandades med nysningar och näsblod. Lagom kul men vissa saker kan man helt enkelt inte påverka.

Jag fick ett besök på jobbet som lyfte mej några meter ovanför ytan, det var en fantastisk fin överraskning och det gjorde dagen betydligt enklare. Jag gilla enkelheten.
Jag fick mycket gjort och det är väldigt viktigt just nu, piskan smiskar mej på ryggen och tiden börjar bli knapp. Jag kämpar på.

Jag hämtade upp mitt mys på fritids och hon hade väldigt mycket på sitt hjärta, det var tvunget att komma ut. Jag lyssnade på henne och när vi kom hem och parkerade så satt vi kvar en stund i bilen till hon avslutat själva upplevelsen. Det är supermysigt att lyssna på henne och hennes reflektioner över saker som händer och sker i hennes liv.

Att hitta postitlappar runt om i palatset med små vackra meddelande på är något jag helt klart kan vänja mej vid. Jag hittade nya lappar ända fram tills det var läggdags. Så mysigt att känna sej saknad.
- Jag saknar dej. Det måste vara bland de vackraste mening jag någonsin hört, den slår faktiskt de mesta i ordval och ordföljd. Jag har hört dom raderna nu och dom gör mej varm i hela kroppen.

Vi fick en förfrågan av Tv4 som vi lovade att fundera på och återkoppla på. Jag var ganska trött, sliten och låg när samtalet ägde rum. Men dom fick svar på tal ändå och svaret var.
Klart vi ställer upp, ett nej öppnar inga dörrar ;)
Det ska bli spännande och väldigt roligt och se efter vad detta är för något kul. Mitt liv är väldigt speciellt och spretigt.

Min icke kaffedrickande vän med son kom och våfflorna var ett faktum, vi diskuterade jordade och ojordade eluttag, mycket intressant. Barnen hade en fin stund, mycket lek ute men kvällen avslutades sittandes med dom små rackarns gummibanden och leveranserna av armband gick på löpande band. Snacka om att snöa in på saker och ting.

Jag fick äran att natta min lilla dotter och det var en skön stund, hon somnade snabbt och jag hasade mej in i min säng och det blev en extremt tidig nattning av den trötta mamman.

Fullt fokus....


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar