fredag 9 juni 2017

Nattätning....



Att vakna halv fyra är självklart inte helt optimalt, man blir oftast något trött :)
Det hände i alla fall mej och jag spatserade upp en timme senare och begav mej ut på berget. Jag angrep mördabacken och det var en bra idé. Starkare än någonsin sorterade jag mina känslor. Bra där!
Jag brukar bara leverera sju km på morgonlöpningen men för dagen slog jag till med lite över milen. Jag hann även plocka med mej lite underbara blommor innan jag åter var hemma i palatset. Hur fint är inte det då?

Jobb och det gick fint, jag hade lite utbildning att pyssla med och till det en tillhörande instruktion som inte fanns. Mer jobb alltså.
Det hände en sak på hemmaplan vilket gjorde att jag körde hem en runda. Ett kallat krismöte ;)
Att reda ut saker är det bästa jag vet, eller ja, det bästa är väl egentligen om det inte händer så mycket som kräver utredning. Hur som helst så löstes knuten upp och känslorna var bra.

Arbetsdagen slutade något tidigare än planerat men just nu när det är Rockfestival i knutarna är det som hela samhället tar en paus. Snålt med kollegor på kneget alltså.
Myset hämtades upp och trotset var ett faktum, jag blir tokig på dumheter och dumheter bjöd hon på. Hon brukar vara följsam men för dagen hade lilla fröken helt klart vaknat upp på helt fel sida av sängen.
Beteendet bröts som väl var och vi fick en fin kväll.

Min icke kaffedrickande vän med son kom och tacomyset var ett faktum. Efter maten blev det häng på altanen och en fotbollsmatch. Det är sommarkvällar det. Jag ser fram emot en hela massa såna kvällar.

Vid nattningen av myset klappade jag ihop totalt. Somnade som en gris i min dotters säng. När jag vaknade upp låg hon lugnt i min famn och sov, jag låg kvar en stund och lyssnade på hennes andetag. En lycka spred sej i hela min kropp och jag var så enormt tacksam.

Natten blev sen och det slogs även till med lite nattätning i sängen, sjukt mysigt ;)

Köksarbete....


Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar