lördag 10 juni 2017

Pridefestival?

Nyköpt mössa :)


Jag är väldigt öppen med mitt liv och berättar gärna om vad som händer och sker. Därför blir jag väldigt ledsen och besviken på människor i min omgivning som tycker sej ha rätten att "dela" med sej av vad jag väljer att dela med människor jag tror om gott.

Jag har fått ett flertal samtal från tidningar den sista tiden gällande mina privata bilder på Instagram, att tidningar har fått tips och fått ta dela av min bilder. Visst att det kan tyckas vara naivt att tro människor om gott men jag vill helst göra det.
Eftersom att jag har ett stängt konto så vet jag ju att bilderna och tipsare finns i mitt flöde. Sorgligt att vara så kåt på att dela med sej av mitt liv.

Nu har det inte blivit några problem eftersom att bilderna inte går att använda i media på grund av att dom är privat. Det skulle vara kriminellt. Att även tipsaren gjort sej skyldig till olagligheter väljer jag just i detta nu att inte bry mej om.

Fredagsvällen blev mysig och vi grillade och för dagen intogs middagen ute på altanen. Underljuvligt att kunna vara ute, bara öppna upp dörren och njuta.

Efter middagen körde vi till Rockfestivalen. Mollie hade lite problem med att förstå att det inte var pridefestival. Hon tog på sej alla regnbågsband och märken hon hittade. Jag kunde inget annat än att le mot henne ;)
Det var supermysigt att bara strosa runt och titta på folk. Det är verkligen en salig blandning av människor och de är fint. Alla har ett gemensamt intresse och det är musiken. Musik förenar.
Vi stötte ihop med lite människor vi kände och det är ju inget konstigt med det.
En tjej kom fram och ursäktade sej för att hon störde (vilket hon inte gjorde) och berättade att hon läste min blogg och gjort det i många år. Hon sa många fina ord och jag har nog lite svårt att ta in att jag är en del av andra människors liv. Jag fick i alla fall fram ett tack till henne innan våra vägar skildes åt.

Vi kom hem sent så det var bums i säng för myset. Jag slumrade lite jag med men jag hämtade mej och en ny upplevelse i mitt 40-åriga liv var ett faktum.
Choklad munkar smakar utsökt när man ligger i sängen och äter dom ;)



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar