fredag 30 juni 2017

Radiosändning.....

Pysslaren...


Från långledigt till morgonfritids. Myset hade längtat till sina kompisar och det är skönt att det är på det viset. Halv sju var vi på plats redo för pyssel och lek.
Själv var jag redo för att avsluta ett projekt. Två futtiga dagar kvar sen väntar en lång skön ledig sommar med människor jag älskar, den känslan är oslagbar.
Arbetet gick bra men av en händelse såg jag att jag hade timmar jag var tvungen att ta ut innan månaden slutar, så en form av delikat panik for igenom min kropp.
Jag flexade ut tidigare och drog hemåt.

Efter några dagars förkylning har löpningen varit stillsam men nu var jag mer än redo för ett lite längre pass. 18 kilometers bergslöpning bjöds det på och välkomnandet var totalt. Doften av vildkaprifol slog emot mej med full kraft. Jag var hemma i mina egna backar, mina egna stiga, min egen skog och mitt egna berg. Det var något visst med det.

När jag kom hem tändes en brasa, inte klokt att man ska behöva elda för värme i slutet av Juni månad men det var det som skedde.
Gräsklipparen startades upp och hela palatsets gräs fick sej en ordentlig välbehövlig tilltufsning.

Mollie hängde med mormor och dom hade varit på restaurang, det är ett par riktiga glidare dom där två. Trevligt hade dom haft och en matlåda till morfar hade dom med sej hem, han kunde för dagen inte lämna hemmet eftersom att det skett en liten olycka.

Kvällen bestod av att lyssna på (radion) myset. Hon sände som om hon inte fått lov att prata på hela dagen. Vissa dagar är hon extrem. Dagens sändning handlade om planeringen inför hennes sju-års kalas vilket kommer att ske runt den 22 november. Snacka om att planera sitt liv ;)

Jag tog ett rejält bus på mysets rum och styrde upp lite. Två kassar med papper, pennor, klipprester och annat mojs sorterades ut och slängdes. Alla kramdjuren åkte ner i en låda och ett tält som hon envisats med att ha på golvet i rummet åkte uppe en våning. Det såg trevligt och beboligt ut när jag var klar.

Hon nattades lite för sent men det nalkas sommarlov så en timme hit eller dit gör oss ingenting just nu :)

Tja och idag är det fredag och jag är kär. Ett skönt konstaterande minsann.


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar