söndag 2 juli 2017

Bara bus....

Lördags godis ;)


Första dagen på min långa ledighet började med ett underljuvligt löppass på berget. Regnet öste ner på mej i två timmar och jag funderade på hur länge vädret skulle vara osomrigt. Lite hetta hade suttit perfekt just nu. Ja inte löpmässigt då förstås då är det helt optimalt för mej nu.
Jag funderade även på hur lycklig jag var, frihet, kärlek. Jag har bannemej allt. Att leva i nuet och att se och uppskatta de har jag inga problem med, jag ser och jag känner hur bra jag har det just nu och ja, jag förtjänar det på alla plan.

Myset var hos mormor och när jag kom innanför dörren satt dom och tittade på datorn. Kolmården och alla djuren var på agendan. Hon spelade upp filmer och visade mej djuren, hon informerade mej om att hon ska se alla djuren i parken. Det låter som att det väntar ett par tuffa dagar ;)


Lek och bus....


Mollie ville leka med en kompis så vi kollade upp möjligheterna till det. En liten tjej från hennes klass var även hon leksugen. För dagen skulle myset till henne. Mitt liv vändes upp och ner just då. Löpningen var redan avklarad och palatset var tipp topp. Så vad gjorde då jag.
Jo jag började med att veckohandla. Hem med kassarna och sen tog jag minsann en middagslur. Det händer inte alltför ofta men det skedde alltså en gråmulen lördag. Skönt.

Jag hade ett samtal med den norrlänska skönheten som kommit i min väg. Jag tackar gud för telefonen. När två personer är på helt skilda platser är det ett bra surrogat. Även om jag dock uppskattar live alla dagar i veckan och jag föredrar fysisk närhet. Men man får bita ihop ibland.

Eftermiddagen blev lugn, vi lagade lite mat och myset kollade på tv. Vädret gör ju inte att man får någon hjälp med positiva energier precis. Jag låg på soffan och slöglodde på hennes program, det roade mej måttligt.

Vi tog tag i livet och masade oss ut, en tur på berget med fyrhjulingen lättade upp stämningen avsevärt, vi buskörde, Mollie tjöt snabbare, snabbare mamma och jag vill gärna tillfredsställa min dotters behov så ja, det gick undan på berget. Vi skrattade och vi njöt av att kända vinden mot naken hud. Det är Frihet för mej det.

Vi har väldigt kul ihop ;)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar