lördag 1 juli 2017

Bokhjärta.....





Jag tog ett snabbpass på jobbet. Lite jobb och lite avstämning ett par kramar och sen väntade semester.
Jag packade ihop mina pinaler och begav mej hem. Regnet öste ner men jag kunde inte bry mej mindre. Jag bytte om och tog mej upp på berget. Det blev dyblött innan jag kommit upp för första backen. Jag log. Jag älskar att springa i regn och när pusselbitarna ligger helt på sin plats är jag helt kontrollerad ostoppbar.
Jag höll mej i från vattenpölarna den första milen men sen gav jag upp jag gick fram som en vattenskotern jag bara öste på och vatten sprutade om benen på mej. Ja jag log fortfarande.

Alla kläder kastades av när jag nådde palatset dörr och en varm dusch blev ytterligare en belöning och infriande av semestern. Livet var enkelt just där och då.
Myset hade hämtats på sin sista fritidsdag av mormor och nu väntar ett långt härligt sommarlov för henne. Hon är så värd det.

Tant N kom och besökte oss och himmel vad jag saknat henne. Jag älskar våra samtal, det är öppet och ärligt, alltid. Vi hade en hel del att lufta, det var på tok för längesen vi setts.
En härlig blå blombukett fick vi till att pryda bordet. Blommor är vackert. Vänskap är vackert.

Mollie var inte så sugen på att umgås med oss, hon börjar bli stor nu och har sina egna behov och för dagen var det sommarlovs programmet på tven ;)
Hon hade gjort ett vackert hjärta till mej genom att vika papper i en bok. Helt otroligt fint. Självklart blev jag imponerad av henne. Jag imponeras alltid av människor som kan saker som jag själv inte klarar av.

Vi lagade middag och det blev så sjukt gott. Mollie tog om två gånger och jag bara log. Jag sa till henne att jag är en sjukt grym kock, hon flinade och sa sjuk....Hon har sinne för humor minsann.

Efter maten drog vi upp på berget för att plocka lite svamp. Mollie är halvblind när det gäller svamp. Hon spatserade rakt på svamparna så jag fick tjoa på henne om att stoppa innan hon trampat ner hela smörgåspålägget.

Lite chill i soffan kliandes på lite myggbett fick avsluta får fredagskväll.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar