onsdag 5 juli 2017

Körkåt......

Här drog vi igenom ;)


Att vakna upp halv tre på natten och känna en massiv saknad efter en annan människa är inget vidare upplyftande.
Det hände mej och jag funderade några sekunder på vad jag kunde göra åt saken. Jag kom till den insikten att eftersom inte Muhammed kunde komma till berget så får berget vackert förflytta sej och i denna situation var det jag som var berget. Jag var den enda personen som kunde förändra något och det gjorde jag.

Jag gick upp, satte på en balja kaffe, tog en dusch och packade en väska med bra att ha saker.
Jag slängde ut alltihop i bilen sen gick jag för att väcka myset.
Jag har lärt mej undertiden som mamma att det är viktigt hur man lägger fram saker för att barn ska köpa det man säger.
Jag var finurlig som få.
Jag kramade om min dotter och sa att vi skulle på äventyr och att hon skulle få ha täcke och kudde med sej i bilen. Hon älskar det, hon tycker att det är supermysigt. Så hon köpte det tvärt. Klockan fyra drog vi således iväg. Väg till målet enligt GPS:en var 66 mil, tja ett stenkast typ ;)

Med fötterna i Siljan...


Det blev en fantastisk bilfärd, vi har alltid trevligt myset och jag när vi är på äventyr. Jag älskar att köra bil och hon älskar att åka, ja fatta vilket optimalt team.
Jag skickade ett mess och frågan om en Lunchdejt till personen jag så våldsamt saknade. Tvivlet var stort på mottagaren om att vi verkligen var på väg, jag bara log och tänkte för mej själv. Klart vi är på väg, vi går från fundering till handling väldigt fort.

Hmm ja jag vaknade upp i Jockarp och sju timmar senare stod jag med fötterna i Siljans svala vatten och njöt i fulla drag över att jag har möjlighet till den friheten som jag har.
En underbar dag, natt och morgon följde sen begav vi oss söderut igen.

Vi körde i sol och vi körde i åskväder, tyvärr var det lite mer än åskan som blixtrade, det gick lite fort förbi en fartkamera så ja mitt vackra plyte ligger nog i ett kuvert från Kiruna till Jockarp i detta nu ;) Skit samma kostar det bara pengar är det billigt.

På vägen hem roade vi oss också med att spela in lite videos som är tänkta till ett framtida projekt. Vi är grymma och vi har super roligt ihop. Och ja, det är ett måste att man har kul när 130 mil ska avverkas på bara några får timmar ;)

Glidarna....

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar