söndag 16 juli 2017

Motorsågsmassaken....

Ajäää


Jag brydde mej inte om att solen stekte på mej, jag var redo att gå bananas med motorsågen, jag behövde det, lite fysisk aktivitet.
Ena busken efter den andra sågades ner och det var egentligen inte det som är det jobbiga, jobbet kommer efteråt, med att samla upp allt och förflytta det. Det är ju inte den smartaste idén att såga ner buskar och träd när dom har löven på sej men ja ibland får man göra saker när andan faller på.
Och det gjorde den i går.
En liten fadäs inträffade och blodvite uppstod. En motorsågskedja i handen är inte det bästa. Jag är glad att det inte blev alltför djup, jag överlever liksom ;)

En vilostund på eftermiddagen i soffan var välbehövligt efter slitet under förmiddagen. Mollie kollade på tv en stund och jag låg i en trygg varm härlig famn, precis vad jag behövde efter en vecka med mycket bråkande med min sabotör. Livet var lättlevt.

Kroppsmålningen fortsätter, för dagen slapp jag undan och för dagen fick det ske i källaren. Det målades även på golvet och hela trappan upp, jag gillar att ta ut svängarna och det är ju faktiskt helt ofarligt.
Färgerna tog slut så det kommer att göras nyinvesteringar och det med större burkar. Det ska bli kul det ;)

En snabbhandling på ICA och lite blurrande med kassörskorna sen väntade det middagslagning. En helt utomordentligt god middag levererades. Mollie var inte riktigt överens om det och en konflikt uppstod. Ingen chips på kvällen om hon inte tog en smakbit, tydligare än så blir det knappast men hon är extremt envis.
Innan nattningen hade hon i alla fall både smakat på maten och ätit chips. Jag älskar verkligen att hon får alternativ och med det kan fatta sina egna beslut. Det rustar henne för framtiden.

Nattningen blev sen men är det sommarlov så är det.

Dusch nödvändig.....


Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar