torsdag 14 september 2017

Fotograf och bad.....



Mage V S hjärna :)


Jag läste någonstans att magkänslan pratar tills man lyssnar. Jag lyssnade mycket under gårdagen och slutligen hade jag lyssnat klar. Jag kom fram till att det var en lite sabotör som gnagde i mej och den tryckte jag undan och fick bukt på.

Vad det gäller sabotörer så finns det fler sådan, vissa dolda och vissa synliga. Jag fick till mej att det fanns en halvt synlig sabotör som skickat mail till Tv4 innan det stod klart att jag var en av årets bönder. Försöket till svartmålning misslyckades vilket var skönt men det är inte utan att jag funderar över vad personen i frågan trodde sej skulle uppnå genom de försöket.
En person som gått under jorden i sju år poppade plötsligt upp. Jag log när jag fick informationen. Det är väl så att vissa saker kommer i kapp en till slut. Rädslan var förmodligen det som var skälet till att hon fattat pennan.
Påstående om att hon varje dag undrade hur lilla Mollie mådde ihop med mej fick mej faktiskt spyfärdg. Det var ett slag långt under bältet. Jag har varit den enda för min dotter i snart sju års tid. Och jag kan berätta att Mollie mår utomordentligt bra, hon överöses av kärlek av många vuxna i hennes närhet varje dag. Hon är pigg, glad och en frisk liten tjej. Hon är pratglad och idérik, kreativ, älskar att pyssla och numera gillar hon också fotboll.
Men visst, tack för omtanken gällande min dotter ;)
Faktum kvarstår dock, jag tog hand om det barn som föddes den 22/11-10 PUNKT

Vi hade en fotograf på besök i palatset, det är alltid trevligt, Jag och herr fotograf träffades redan för 12 år sedan då det tog bilder, och nu var det alltså dags igen. Vädret var ju inte det bästa men de funkade. Mollie skulle också vara med men hon var på tvärhumör, men hon mjukades slutligen upp när vi vuxna damer fick lyfta henne och svinga henne lite i armarna när herr fotograf plåtade. Kan tänkas att det blev en hel del fina bilder, vilka jag självklart ska lägga beslag på. Jag är bra på att deal ibland minsann.

Fotbollsträningen blev tyvärr inställde men vi hittade på annat. En idé om att dra till badhuset poppade upp. Taget, vi kollade öppettiderna men både Bromölla och Olofström hade stängt för barn. Sanslöst i min värld. Men så var det så vi fick vackert köra till Karlshamns badhus. Där hängde vi några timmar, supermysigt. Mollie övervann sin rädsla och åkte vattenruthskanan själv. Jag sa till henne att jag tyckte hon var modig.

När vi badat, bastat och duschat drog vi till gula M:et, jag var allt annat än sugen men ett par andra damer var rejält sugna så tja. Gula M:et blev det.

Hem i regnvädret och i lopplådan bums. Vi läste lite i boken om giftiga djur men sen kom han, lille John Blund. Myset fick lite grus i ögonen och somnade tvärt.


Min juvel...

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar