tisdag 19 september 2017

Inspelning....



Myset vinkades av med taxin och jag styrde upp lite saker som behövdes göras. Fyrhjulingen och harven sen kördes ridbanan jämn och fin. Skopan sattes på traktorn och den lastades med ved, både för att det behövdes köras ved men även för att användas som rekvisita för inspelning av ett tv program.

Teamet kom och vi började spela in efter att kaffet intagits, vi hade toppen väder och det var det första den kära programlederskan sa när hon kom till byn.
- Är det alltid fint väder här.
Jajamen ljög jag ;)



Arbete pågår :)
Jag är helt övertygad om att alla i teamet hade en väldigt chill dag på jobbet. Vi levererade stort hela familjen. Mollie var på toppenhumör när hon kom hem med taxin från skolan och jag var väldigt lycklig över det.
Förvisso hade vi tummat på det på morgonen att vi skulle försöka stödja och hjälpa varandra, det var skönt att den tummningen höll sitt utsatta löfte.
Vips under inspelningen kom myset och la en tand på en byrå sen gick hon och hämtade lite papper. Det blödde ur munnen på henne. Det var tand nummer sju som rök där mitt under inspelningen ;)

Teamet åkte lite efter tre på eftermiddagen och det slumrades lite på soffan. Det var väldigt skönt. Mollie lekte lite med kamphundarna innan det var dags att köra på fotbollsträningen.
Där hände det något oförklarligt.
Hon ville inte vara med.
Hon bara stod och glodde, ledarna försökte locka och pocka men hon var envis som en åsna, vi bollade lite vid det ena målen men sen tyckte vi att det var dags att köra hem. Vi får ta nya tag på onsdag och se om det blir bättre då. Det är verkligen inte lätt att förstå alltid och denna gången lät jag henne va, jag frågade inte ens vad som var problemet.

Innan nattningen läste hon ut ännu en bok, hon har verkligen fått snurr på det där, koden är knäckt helt enkelt. Super och jag är så sjukt impad över henne när jag hör henne läsa.

Passade på att göra en kupp med ;)




Jockarp.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar