onsdag 6 september 2017

Måla och fotboll...

Mitt jobb ;)


Målaren har förändrat rummet från rosa till vitt och ja det blev väldigt ljust. Löftet gavs om att rummet skulle stå klart innan veckans slut. Bra där!
Det återstår bara att möblerar det och där har vi en plan, jag gillar planer.

Mollie har börjat på fotboll och det är en bra träning för henne, hon gillade det men hon var något sur över att hon inte blev passad, men tränaren berättade att så är det ofta när småkids tränar.
Hon hade sina vanliga gympadojor men i klubbstugan fanns det begagnade fotbollsskor som man kunde prova och låna. Vi hittade ett par som passande till myset.

Själv har jag hängt på bruket, truckflata hej :) det har varit superkul att vara tillbaka i sin ordinarie roll. Vi har kul på jobbet och jag konstaterade att jag gillar det starkt att åter sitta i en 80 tons truck, köra ved och lyssna på bra musik, det är ett lyxigt jobb.

Vi fick ett märkligt paket hemskickat, det kom med budbil och jag flinade när jag såg lådan, 8 kilo vägen den och den innehöll en tank. Jag skojade lite med budkillen medan jag skrev under mottagandet.
Jag funderade då på hans jobb, tänk så mycket olika människor han träffar i sitt jobb med att köra runt med brev och paket. Kul.

Jag blev extremt trött efter att paketet använts och jag somnade som en stock på soffan, det inträffade nog senaste för tio år sedan. Jag vaknade upp mitt i natten liggandes i luften med halva kroppen. Jag hasade mej in i sängen och sov vidare till klockan ringde klockan fem. God morgon typ.

Mollie har även varit på simskola, det lutar åt att detta blir hennes sista termin, jag tror vi ska fokusera på andra aktiviteter sen. Och simmandet behärskar hon ganska bra nu. Men hon gillar det väldigt så beslut har inte fattats riktigt än.

Här går det undan...


Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar