fredag 1 september 2017

Svettigt värre.....

På långtur ;)


Myset lämnades som vanligt när taxin kom upp på gårdsplanen, för dagen med sin lilla gröna kamrat i sin hand, hon visade chaffisen djuret och dom började samtala. Jag sa att jag älskade henne och stängde dörren på bilen.

In och på med löparskorna, jag tog min kamelrygga och den fylldes med vatten, jag hade siktet inställt på en långtur och långtur blev det. 3 mil bankande jag in på mitt löparkonto och det har varit en mycket bra vecka, en behövlig vecka helt enkelt.
Det var extremt kvavt och varje plagg på min kropp var totalt dyngsurt, jag kunde vrida ur svett i tröjan.

Jag fortsatte efter lite mat och en snabb kalldusch med att köra röjsåg. Hela gården piffades till. Jag svettades enormt även under det utförandet.
Vidare skulle det läggas på presenningar på en vedräcka och någon tyckte att det jobbet passade mej perfekt. Åter igen pumpade svetten av mej. Det var helt sjukt hur mycket jag svettades den sista augusti 2017.

Mollie kom hem från skolan men åkte bums iväg med mormor, en av kamphundarna skulle till tandläkaren för att fräschas upp i munnen och det skulle självklart myset med på. Hunden sövdes ner och det hade hon en väldig utläggning om när hon åter stod på Jockarpskmark. 

Även kvällen fick hon hänga med mormor, jag skulle på föräldramöte och hon fick inte följa med.
Mötet gick bra och det var spännande och höra om alla roligheter dom hittar på för att lära sej grunderna i skolningen.
Jag fick ta ett extra litet samtal med taxivakten för att reda ut hur vi skulle göra för att vi alla ska känna oss trygga när och om Mollie ska åka taxi hem.

Klockan åtta på kvällen var jag åter hemma och det enda som gällde då var att förbereda sej inför natten, både jag och myset. Hon var trött och jag var sliten efter en extremt fysisk och aktiv dag.
Hopp i lopplådan.

Arbetssam...Bra där!


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar