söndag 24 september 2017

Toppendag......

;)


Jag hasade mej upp ur sängen vid åtta, Mollie och kamphundarna sov vidare till halv nio. Hon var helt färdig efter timmarna på badhuset.
Hon vaknade upp som den prinsessa hon är, det var underljuvligt att se henne på toppenhumör, det behövde vi båda två efter föregående morgon. En dag utan konflikter, ja tack och så blev det.
Vi fick verkligen en helt magnifik dag ihop.

Vi åt frukost gemensamt efter att jag styrt upp tvätthögen och bäddat rent i sängen. Kändes bra att diska undan det redan tidigt på dagen.

Mollie blev kvar hemma och jag tog kamphundarna på en tur på berget, hon var hemma själv men det gick alldeles utmärkt, palatset stod kvar när jag kom hem igen.
Jag började med min favoritsyssla, vedkörning. Jag levererade stort och jag blev faktiskt lite trött i kroppen, det tillhör inte vanligheterna det. Men det var skönt.



Jag hämtade myset och vi gick ner på Vesan för att plocka lite potatis, det började tryta i förrådet. Hon hackade och jag la potatisen i spannarna. Hon sjön en sång för mej om små potatis. Jag smälte bums, hon är väldigt speciell.

En liten löptur innehållande intervaller blev det efter potatis åkern. Efter det dusch och en sväng in till ICA. Som för dagen firade 100 års jubileum, Mollie fick en bit tårta, jag avstod. Istället gick jag löst en aning på smågodiset. Vi har ju en flygresa framför oss och det blir ju lite festligare med en påse småsnask ;)
När vi stod i kassan kom det fram en äldre dam och la sin hand på min axel och sa.
-Lycka till med kärlekssökandet....
Jag blev helt varm och rörd, så gulligt gjort.
Jag tackade henne och gav henne mitt största leende.
Underbara människor det finns.

Hem och middag lagades. Min paradgren, helstekt kyckling potatis och sås. Mums. Vi åt groteskt men vi brydde oss inte, är det lördag så är det.
Vi harvade ridbanan med fyrhjulingen, mer ved kördes. Lite godis och musik på det, det var vår kväll det.

Nu drar vi och hälsa på kungen....Hej.

Knutte...


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar