lördag 14 oktober 2017

Aktiviteter.....



Ännu en dag med utbildning väntade men först morgonbetsyren med min dotter.
Jag vinkade av henne hemma på gårdsplanen och passade samtidigt på att önska taxichaffisen trevlig helg.
Mot kursen och för dagen handlade det om travers. Det var bara förnyelse så det var enbart teoretiskt, vi räknade på vikt och vinklar. Vi samarbetade med varandra vilket gjorde det hela betydligt enklare och trevligare.

Hem och i löparkläderna, 11 km var precis lagom. Vädret var underljuvligt så det var små byxor och T-tröja på. Det gäller att ta vara på de vackra dagarna och jag njöt verkligen varje steg jag tog.

Jag hade lite logistikfrågor jag var tvungen att styra upp. Jag är extremt lösningsbenägen och ja, det vill minsann till att man är det med barn och familj.

Vi lever ett aktivt liv och i många fall känner jag att om jag inte gör något under dagen som gör att jag utvecklas så tycker jag att dagen bara går och att jag blir äldre och att livet rinner mej ur händerna.
Det är viktigt för mej att vara aktiv, det spelar ingen roll var det är egentligen. Men soffan nöter jag sälla på.

Jag lagade middag och hela familjen var nöjda över middagen, den var supergod.
Efter mat och uppstyrning av disk så skulle vi aktivera oss lite.
Vi körde till inomhus golfbanan.
Vi valde klubbor och spelet satte igång. På andra banan fick Mollie ett psykbryt så jag fick ta med henne ut och tala om för henne att det inte var okej att bete sej på detta sätt.
Hon stod utomhus en stund till hon samlat sej, tårarna torkades och spelet fortsatte sen i den glädjen som vi tänkte oss från början.
Det blev alltså en supermysig stund till slut.
Ohotad segrare blev min kära flickvän, vilket spelade mej noll roll. Det hade varit skillnader om jag varit tio år yngre då hade jag blivit oxtokig om jag förlorade, men nu är jag alltså inte så känslig ;)

Hem och popcorn skålen laddades till Idol. Jag var inte super intresserad av programmet men det var mysigt att sitta tillsammans mumsa popcorn.

Segraren.....


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar