söndag 1 oktober 2017

Lugn och ro......




En fantastisk helg.
Fredag avslutade jag jobbet 14:00 och begav mej hem, väskan packades och Mollie packning åkte upp till undantaget.
Vi körde söderut, en helg i vuxet sällskap, så ovanligt och så skönt.
På vägen körde vi förbi en skylt som det stod Mandelmanns trädgårdar på och självklart tog vi ett stopp och gick in i trädgården. Vi pratade en stund med ägarna och vi tog lite bilder. Gällande bilder kom det fram en herre till mej och frågade om han fick ta en bild på mej, jag flinade och sa självklart ;)
Dom tyckte det var roligt att jag var med i bönderna och att jag verkade så positiv och glad, det var roligt att få sån feedback mitt i Skåne. Vi lämnade Mandelmanns och körde inom Kivik och tog en titt på äppeltavlan. Jag älskar att man gör konst av frukt.

Vidare och vi checkade in på ett mysigt hotell som heter Karlaby kro. Det var lugnet själv precis vad jag behövde efter en vecka med massivt mediapådrag. Vi bastade och Jag sov, åt och sov igen.
Mellan sömn och mat tog vi en road tripp. Vi körde till Ales stenar och Kåseberga. Det blåste väldigt med det var bedårande vackert. Jag älskar platsen och historian.
Efter lite sanering av gympadojor som träffats av fårskit så körde vi vidare mot Smygehuk och Sveriges sydligaste udde. Vi tog en titt och sen åts det lite mat sen vände vi hemåt mot hotellet.

 


Vi gjorde små stopp på vägen, pumpafälten gjorde oss extremt sugna på att ge oss ut på fältet. Likadant när vi såg ett fält med rundbalar så blev suget så stort så vi var tvungna att ge oss ut.
Vi körde in på en liten grusväg som gick över en gammal bro. Den ledde oss fram till ett gigantiskt fält och på fältet stod en vacker stor Ek, Jag gillar ekar starkt, dom blir gamla och dom har varit med om så enormt mycket historia.

Ännu en fantastiskt avslappnande och skön kväll och natt väntade oss.
Jag vaknade upp och tittade ut genom det öppna fönstret och såg alla skiftningar i färgerna. Luften kändes hög och den bjöd på mycket syre. Det var en perfekt morgon och de var av smaken höst.

Frukost sen begav vi oss hem mot palatset och till byn. Mollie hämtades upp och vi avslutade söndagen på badhuset.
En helg av njutning.


Trädkramare...



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar