onsdag 18 oktober 2017

Minnen....

Min lilla tjej....


Att somna helt utschasad på kvällen är en skön upplevelse, bara det inte alltid är så. Jag somnade vid nattningen med Mollie, jag vaknade, borstade tänderna och klappade ihop igen. Tydligt var att det saknats några timmar av varan sömn. Men nu är jag återställd, tror jag i alla fall.

Jag arbetade åtta timmar och för dagen bestod jobbet av inre tjänst. Det var ett tag sen men sista spiken i kistan skulle i så det var bara att ösa på. Instruktionerna är nu klara och jag lägger det bakom mej.
Under tiden jag satt och pysslade med instruktionerna så fick jag besök med en fråga om jag kunde tänka mej att hålla ett föredrag gällande säkerhet och arbetsmiljö i projekt. Självklart blev mitt svar. Ett nej öppnar fortfarande inga dörrar så jag öser på :)

Jag hämtade upp myset på fritids, jag hade ett väldigt bestyr att hitta henne. På lappen på dörren stod det Vi är i gympasalen men när jag kom dit fanns det inget mys, dom andra barnen informerade mej om att hon var i matsalen och åt mellis. Jag gick dit men under tiden jag gick dit så hade hon gått ut en annan dörr och hon hade hunnit till gympasalen. Cirkel hej. Slutligen hittade jag henne och vi kunde ta oss hem till byn.

Jag packade Mollies badväska sen gick vi upp på undantaget till mormor. Det var hon som skulle ta Mollie till simskolan. Själv skulle jag angripa berget. Jag smackade på med 23 km, precis lagom, den sista milen märkte jag inte av för jag hade fullt upp att sortera tankar i huvudet. Jag gillar det. Benen bara trummar på, lungorna och hjärtat sköter sitt och samspelet dom i mellan är helt underljuvligt. Det är det jag kallar för löparglädje.
På tal om löpning så fick jag mitt startbevis till New york maraton, lite små pirrigt är det allt. 150 000 personer vill springa loppet varje år. ca 50 000 får chansen.
Jag är alltså en av dom 50 000 personerna år 2017. Mäktigt.

När jag kom hem från min löptur var lilla fröken Vilhelmsson lössläppt i köket i full färd med att göra Taco. Hon älskar Taco och jag älskar när vi äter det andra dagar än fredagar, det är min kopp off te det ;)

Lite chill i soffan där jag kollade lite gamla bilder och Mollie spelade något pedagogiskt spel på paddan, sen väntade lopplådan för oss båda.

Hon var sååå liten <3


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar