torsdag 19 oktober 2017

Nytt hotell over there....

Snart dags igen ;)


Uppstigning 05:00 och det var faktiskt en god morgon, jag kände mej utvilad, jag kände mej stark.
Arbete och skola. Hej vardag.

Jag hämtade Mollie efter skolan och vi for hem bums. Vi hade bestämt att vi bara skulle chilla hela eftermiddagen och kvällen. Jag vet att jag har lite problem ibland med känslan av att tiden går och att jag inte lever. Men nu var det bestämt, chill för hela slanten.

Det gick sådär, ett totalt misslyckande ;) Mollie började slå in paket till ett kommande kalas och jag kände mej överflödig så jag gick ut och angrep gräsmattan, den klipptes och jag funderade över om det möjligen var sista gången på denna säsongen?
Det luktade underljuvligt. Det är något speciellt med nyklippt gräs.

Jag fick ett mail gällande min resa över Atlanten. På grund av stormen som rasade i Miami så kommer vi får byta hotell. Självklart föll valet på ett än lyxigare hotell. Snacka om kompensation, så ska det se ut. Men jag tror att det inte finns så många val i en sådan situation. Folk blir nog småilskna om det skulle visa sej vara sämre standard än det man köpt. Det känns i alla fall som om jag kommer få en bra uppladdning innan loppet.

Middag för dagen blev spridda skura. Mollie ville ha taco rester, det ville inte jag. Jag brassade en hel hög med pannkakor i stället. Världens godaste pannkakor. Jag åt groteska mängder, bara för att jag kunde.

Jag använde hjärnan ett tag på kvällen medan Mollie kollade på fångarna på fortet. Jag älskar min kreativa sida och när den kommer så vill jag bara ösa på. Jag skrev så fingrarna glödde på mej och orden bara välde ur mej. Den är så otroligt skönt att skriva såna dagar, jag hade förmodligen kunnat leverera en hel bok om jag låtit fingrarna leka färdigt över tangenterna, men näpp det gav jag dom inte.


Eftersom vi redan kollat på veckans program av Bonde söker fru så kollade Mollie på My Little pony och jag donade med hushållssysslorna innan det var dags att gå och knyta sej för natten.
Vi hade en chill kväll, men inte så chill som vi bestämt....



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar