tisdag 10 oktober 2017

Rekord kyss ;)

Love<3
Metervis med info om reglbrytaren ;)


En extremt händelserik och rolig vecka har gått.
Onsdagen avsnitt av bonde söker fru gav häpnadsväckande stort pådrag. Efter avslutad sändning sände vi live från Jockarp. En sändning som var tänkt att avslutas efter 20 minuter fortsatte i 71 minuter. Det var så galet mycket fint vi fick till oss, så mycket kärlek och stöttning. Vi var super booooostade efter sändning.
Det fortsatte sen med tidningar och Tv. Tidningarna försökte hetsa upp rubrikerna med att jag var en buse som inte fattade spelets regler och ja innehållet i texterna stämde lite bättre in på vad som faktiskt hänt. Och jag fattar ju deras försäljningsknep och tja jag bjuder på det.

Vi var speciellt glada över kommentarer vi fick om att kärlek inte har några tittarsiffror och att vi gjorde rätt i att vara ärliga och "hoppa av". Det var väldigt många som visade sitt missnöje och sorg över att inte kunna få följa vår kärlek och vårt liv lite mer och visst det glädje även det lite extra. Och till er kan jag bara säga att vi kommer att finnas med ett tag till och vi har med Tv4 hittat en så kallad gyllenväg som vi alla är nöjda och glada över, det hoppas vi även att dom som vill följa oss blir ;)

På tal om tittarsiffror så slog vår kyssbild rekord på Tv4 instagram för mest uppvaktade bild 2017, det var ju fint.
Linda skrev också hon väldigt fint om händelsen på sin blogg om när Louise och jag möttes på Sundbyholms slott, det tittarna inte fick se var att den där pussen som sändes på Tv bara var försmak på vad Linda fick uppleva ståendets som femte hjulet. Men är man nykär så är man ;) vilket hela produktionen var superlyckliga över. Det blev fint hela programmet.




Mollie har varit lite snorig så hon fick inte gå till skolan, det öppnade upp för en liten spontan utflykt. Vi bestämde oss för att köra till Norrland för att ta det lite lugnt ett par dagar. När vi var på väg fick vi samtal från Nyhetsmorgon om att dom gärna ville se oss i soffan och prata lite om vad som hänt. Inom vår kära Huvudstad alltså på en snabbvisit.
Steffo Törnqvist är en väldigt bufflig man och väldigt osmidig. Första frågan vi fick var om vi hoppat i säng innan programmet, Humf. En idiotisk fråga kan tyckas och det var opasslig det håller jag helt och fullt med om men samtidigt får man inte glömma att kärlek och sex faktiskt hör ihop och det är något väldigt vackert. Vi valde att ignorera hans övertramp och han bad oss om ursäkt, så att det var olämpligt kom han faktiskt på själv ;) (eller efter en armbåge i sidan av Jenny Strömstedt)

Vi pratade med lite folk i TV4 huset om medverkan i bland annat Malou efter tio innan vi drog vidare. Spännande dag helt enkelt.
Mot Norrland och bilfärden gick fint, skogen skiftade i så många olika färger ovanför Stockholm så jag satt och traggade hål i huvudet på mitt resesällskap om hur vackert jag tyckte det var.

Dagarana i Norr var chilla, vi var på spa, vi åt massa mat och jag tog några välbehövliga löppass.
Mollie frisknade på sej och måndagseftermiddagen och natten bestod av 104 mils tuggning söderut.

Nu drar allvaret igång igen. Det väntar en spännande vecka. Jag älskar livet med dess kontraster.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar