tisdag 3 oktober 2017

Världens barn.....


Min morgon....


Efter den super sköna helgen som fick mej att slappna av totalt och faktiskt så befann jag mej i nuet under stora delar av dygnet. Vilket är ovanligt, jag brukar planera och funderar på framtiden, logistik med Mollie, jobbet, löpning och hemmet. Ja alltid är det något som upptar min tid. Men nu var jag helt uttömd, jag var uppladdad och den känslan är fin, mycket fin.

Tanken var en nattvecka i jobbets tecken, men i stället fick jag hoppa in dagvecka och styra upp en del saker. Ett bra byte helt enkelt. Fyra dagar i stället för fyra nätter, bättre deal finns inte. Jag är en grym förhandlare i dessa lägen.
Det var roligt att åter jobba med projekt, att ha översyn på saker och se problem och finna lösningar, det är ett sjukt intressant och jag gillar att lägga några timmar med sådana uppgifter, det får mej att växa.
Gällande jobb så har jag även provat på ett annat yrke och det är så sjukt kul så att jag tror minsann att jag ska skola om mej en aning ;) Jag älskar att jag vågar se, tro och hoppas på andra saker, andra uppgifter och andra utmaningar. Livet får inte bli för statiskt, jag gillar dynamik, gärna mycket av den varan.

Förmiddagen har gått i välgörenhetens tecken, jag har haft den stora äran att få cykla 3 mil för världens barn ihop med en reporter på Radio P4 Kristianstad. Vi startade 07:15 i Sibbhult och styrde vår tandemcykel mot Bjärnum.
På vägen mötte vi fantastiska människor som gav efter deras förmåga. Vi mötte stora företag som gav tusentals kronor och vi mötte människor som gav lite mindre, men allt räknas och allt är viktigt. De ska bli superkul att få ta del av infon om hur mycket vi faktiskt trampade in.
Vi hade roliga samtal och vi sände kul radio. Jag hade det helt enkelt toppen bra där bak på cykeln.
Vi fick frukost och kaffe i Coop butik och när vi nådde vårt mål blev vi bjudna på kanelbulle och kaffe i byns fik och efter det fick vi lift hem igen.
En toppendag helt klart, underbart att kunna hjälpa.

Vilket team :)
Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar