söndag 12 november 2017

Ringar på vatten....

Dagens middagstallrik ;)


Ett tolvtimmars pass med att köra ved väntade mej. Jag såg framemot det. Uppstigning klockan fem och iväg.
Kaffe med grabbarna och avrapportering av händelserna från föregående dag. Dom är högst involverade i relationsproblematiken som funnits i mitt liv. Jag är glad över att dom finns för mej och lyssnar och jag förstår deras skakande på huvudena. Vi pratade mycket om psykisk ohälsa. Alla har egna upplevelser vilket är intressant.

Middagen lagades på plats och att jag har previleget att arbeta med jägare gör att middagarna blir väldigt smakliga. För dagen serverades det älgfärsbiffar. Dom smakade himmelsk. Jag blev även bjuden på en öl men den tackade jag vänligen nej till. Svaret till att det stod en öl på min plats var att dukningen inte skulle blivit lika vacker om det hade stått ett glas vatten där ;)

Solen sken och jag lyssnade på rysligt bra musik i trucken, jag njöt verkligen av livet. Världens bästa jobb, sol, musik och fina kollegor omöjligt att klaga på det.

Myset sov till tio, det tror jag aldrig har inträffat, hon och mormor kamperade och dom drog till Kristianstad för att köpa en vinter overall till lilla fröken Vilhelmsson. Den skulle slås in i ett paket som hon ska få på sin födelsedag. Det var noga med det.
Dom hade gått på café och haft en härlig dag på stan.
Dom var på handboll, mysets kusin fick däng i matchen och det hade dom kollat på.
Hemma hade dom varit i skogen med hundarna och dom hade hunnit pyssla en hel hög med saker. Full leverans alltså.

Jag hade fått ett mail som kom från Mollies fröken i skolan, informationen jag fick var att Mollie varit lika pigg, glad och kramig som alltid och att hon hade pratat om Louise som mammas förra fru. Jag är glad över att hon verkar hantera det bra och glädjen är även stor gällande den helt vidöppna dialogen jag har med hennes fröknar.

Tolv timmar gick snabbt och klockan 18 var jag hemma i palatset med min dotter och godisskålen plockades fram. Lördagsmys hej.

Det blev ännu en dag när jag fick ta emot meddelande från människor jag inte känner. Det blir ringar på vattnet tydligen. Medelanderna handlar om personen som jag trodde jag skulle dela mitt liv med. Texten är ungefär den samma. Jag förstår nu att det hängt en enormt stor ryggsäck på ryggen, en ryggsäck som jag varit helt ovetande om. Väldigt Sorgligt, jag som trott att man ska dela bördorna i en relation. Glädje och sorg, nöd och lust, tja allt det där. Vi saknade tydligen samsyn även där.

Jag fick även en väldig hoppfull hälsning från en kvinna jag snart ska få äran att träffa, jag längtar så. Hälsningen var att jag inte skulle oroa mej för kärleken. Det kändes fin.

Eftersom Söndagen var blank så var prinsessan och jag uppe precis så länge vi ville. Så jobbar vi. En bra lördag alltså.

En bra dag på kneget ;)



Jockarp.

1 kommentar:

  1. Vet att det är väldigt lätt att hoppa rakt in i en relation som känns så helt underbar direkt...men här lätt mig först nu vid 50 års ålder att ta det lugnt o tänka till lite innan..allt är guld o gröna skogar i början men när den första häftiga förälskelsen lagt sig o vardagen börjar komma är allt inte lika rosenrött längre...jag är nog väldigt tillplattad av dessa 2 kvinnor jag haft i mitt liv dom senaste 11 åren..först 5 år av ren o skär svartsjuka,lögner manipulation och sista 6 åren ja vad ska man säga....är bara så trött på att känna mig utnyttjad och lurad av kvinnor som antingen ska styra dig att göra som dom vill eller ställa till ett rent helheten för att man har en egen vilja...nä nu är det nog bra för min del...delar nog livet hellre med mina barn o djur...men ändå nånstans längst därinne saknas det ju nån....

    SvaraRadera