torsdag 9 november 2017

Sött och salt.....

Tårar och skratt.....


Lite snurriga i bollen efter tidsomställningen från USA var vi allt. Vi sov tio timmar och vi tillbringade natten ihop i min säng. Mollie var lite svajig på kvällen så jag ville ha henne nära mej.
Vi gick upp och jag var förvirrad över tiden, klockorna var inte omställda i hemmet. Det blev en väldig fart på oss.
Mollie hade en bra morgon och vi fixade och trixade med allt så hon var klar när taxin stod på gården. Vi kramades och sen åkte hon.

Jag drog iväg mot flygplatsen, Stockholm väntade mej.
Jag var vid väldigt gott mod och för dagen var jag super stark. Styrkan kunde inte kommit lägligare.

Jag hann inte in i planet förrän det kom fram en främmande kvinna och sa.
- Vad vacker du är. Lycka till jag hoppas att du finner den rätta.
Tack sa jag och log.
Jag funderade lite på det, vad jag skulle gjort om det var en omvänd situation, skulle jag önskat henne lycka till?

Taxin stod på Bromma och vi for vidare mot Djurgården för att spela in en ny uppföljning till bönderna. Linda kom samtidigt och vi kramades och pratade om allt som hänt.
Hon frågade mej säkert tio gånger, vad hände och hur kunde det gå så snabbt?
Vi pratade mycket om Mollie och om framtiden. Det var ett fint samtal. Likt Mälaren, en blandning av sött och salt.

Under dagen fick jag även flera frågor angående om jag och Louise hade kontakt fortfarande och svaret är nej.
Hon tydliggjorde för mej att jag inte skulle höra av mej varken till hennes familj eller vänner och det är av respekt för henne som kontakt nu uteblir.
Men det finns även en annan aspekt på det från mitt håll och det är att jag inte skulle nöja mej med att vara den andra kvinnan för någon. Att försöka få tillbaka en kvinna som valt att lämna och därmed även förstöra för hennes nya relation finns inte på min karta.
Det finns människor som gör så, personer som inte förstår att en relation är över och därmed förstör för andra. Jag har själv upplevt det på nära håll, väldigt nära håll.
Jag vill inte vara en av två hötappar, i en relation ska jag var självklar annars kan det vara. Ganska enkelt egentligen.

Jag fick svara på lite frågor som Linda skulle lägga upp på sin blogg och jag fick feedback på mina svar via sms från Linda och Webbreadktören på Tv4. Dina svar är respektfulla, det är superfint, klokt, vackert, skört, stark. Ja allt.
Jag tackade för feedbacken genom att svara att det är mina känslor, mitt hjärta som talar. Och ja då blir det väl så.

En lunch med producentskan och Logistikern för programmet väntade och det blev en trevlig sådan. Vi hade en mysig chill och avslappnad stund vilket var skönt. God mat var det också ;)

Taxi mot flygplatsen och en livesändning med Linda på FB. Inte superenkelt att sitta i ett myller av människor i en vänthall och prata om sina innersta känslor och outa det för alla som vill se. Men samtidigt känns det bra att proppen liksom är ur. Och jag är ingen person som gömmer mej även om jag kanske skulle vilja ha lite distans just nu.

Flyget hem och innanför dörren väntade en nybadad liten prinsessa. Hon kom i full fart och kastade sej om mej. Det kändes som om vi inte setts på flera veckor :)
Vi satte oss vid bordet och hon berättade om sin dag sen började hon åter att planera inför sitt kalas. Hon målade en bild på alla barnen som var bjudna. Bilderna ska dom få när dom går hem från partyt. Ja nog är hon speciell alltid lilla fröken Vilhelmsson.

Det är du och jag mamma ;) Min dotter är speciell <3


Jockarp.

6 kommentarer:

  1. Din dotter värkar vara så helt go o du ochså ☺️

    SvaraRadera
  2. Så hon träffade en annan under utbildningen alltså..!? Lider så med dig, ett krossat hjärta smärtar verkligen.
    Kram till dig och din ljuvliga lilla flicka

    SvaraRadera
  3. Du är verkligen en oerhört stark person som gör allt för sin dotter alltså. Du verkar vara en så lätt o störtskön människa att hänga med! Jag hoppas ni får glada dagar framöver du och din dotter. För stark är du och det är uppenbart. Du klarar detta galant och en dag kommer kvinnan som ska stanna komma. Men låt det komma när det kommer för det är då det är meningen att ske!

    SvaraRadera
  4. Det du skriver, hur du skriver... jisses så nyfiken jag är på dig. Du verkar ha ett otroligt starkt mind set och se saker på ett sätt som hjälper dig må bättre. Det är starkt. Så hjälper det ju inte att du är kalas snygg, tar du ff emot video auditions, hihi.

    SvaraRadera
  5. Fina du.... kappa o halsduk. Så snyggt.

    SvaraRadera