torsdag 19 april 2018

Töffe....

Snö och bara ben.....


Att vakna upp halv tre på natten och få en ruskig lust till att springa är inte optimalt. Jag försökte somna om en stund men nepp det ville sej inte.
Jag klädde på mej mina nya småbyxor och löpardojor sen gick jag ner mot gymmet på hotellet.
Jag möttes av en låst dörr, morr.
Jag gick till bönan i receptionen och frågade vad det var för fel på mitt kort. Inget fel på den du men gymmet öppnar inte förrän klockan sex blev svaret.
Skämtar du blev mitt svar.
Nej det är larmat så det går inte att komma in förrän klockan sex.

Ja vad gör fröken Vilhelmsson då. Jo hon tar en löptur utomhus i stället. Töffe! vem springer i småbyxor i norrland klockan fyra på morgonen i fem minus? Jo jag.
Det var lite mysigt, jag sprang på cykelbanan längs med E4:an en bit och det var bara timmerbilar och jag som var ute och rörde på oss.
Jag sprang in till stan och kollade till hoppbacken, minnen från sommarens vistelse skakade mej lite. Men jag slog det ur hågen och fortsatte springa.

Hem och in i duschen, det kliade hysteriskt på baksida lår och i knävecken. Jag skrattade lite och skakade på huvudet och sa högt. Du är fan inte redig ;)
Hopp i säng men jag sov inte mer, men jag låg ner i alla fall. Jag gav upp igen och gick ner och satte mej till bords. Hotellfrukosten vältes ner. Den satt som en smäck.

Under dagen var jag på lite äventyr. Lagom kul att jag trampade ner i ett hål och fick ont i foten. Lägligare kunde ju inte det komma med tanke på mitt stundande Marathon. Gaaah jag blir tokig. Just nu hoppas jag på en extrem snabbläkning. Är det möjligt tro?

Kvällsaktivitet i form av Bowling och det var verkligen kul, jag levererade stort och jag tror att det beror på att alla andra drack öl och som den absolutist jag är så lät jag ju bli. Jag nöjde mej med att hålla en flaska lite ;)

JO jo.....


Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar